Voorvertraagde wormwielkasten CMPU

CMPU serie wormwielkasten met tandwielvoorvertraging, wormwielkast gekoppeld met de PU eentraps reductor. Wormwielkasten met tandwielvoorvertraging van de CMPU serie bestaan uit wormwielkasten van de CM serie en PU eentraps reductoren. De PU en de CM wormwielkast werken perfect samen. Hier zijn de technische kenmerken van deze aandrijving.
ontvang gratis offerte
Interesse in een prijsofferte op maat? Dat kan.
Stuur een mailtje met je telefoonnummer of email adres en vermeld het tijdstip dat het best uitkomt dat ik jullie even bel. Antwoord gegarandeert binnen de 24 uur (tijdens werkdagen).

Specificaties

De IRON range bestaat uit ITH co axiale tandwielkasten, ITB haakse tandwielkasten en ITS vlakke opsteek reductoren. De reeks is gebouwd van hoogwaardig gietijzer en geschikt voor draaimomenten tot 3500 Nm.

Bekijk de instructie video

Introductie

De ITH aandrijvingen zijn door de gietijzeren behuizing bijzonder geschikt voor industriële toepassingen met zware lasten. Dankzij verschillende ingaande en uitgaande kit is deze serie zeer modulair.

De ITH coaxiale tandwielkasten omvat 4 bouwgroottes: ITH 112/3 – ITH 122/3 – ITH 132/3 – ITH 142/3. De uitgaande draaimomenten zijn respectievelijk 700 Nm, 1000 Nm, 1800 Nm en 3500 Nm.

Samenvatting

    • Gegoten aluminium behuizing
    • 090 en 110 worden geleverd met kegellagers op de wormas
    • Synthetische levensduursmering

Bezoekers bekeken ook volgende motoren